Dondup Slim UP235 CS0090U Bukser Navy

Billede af Dondup Slim UP235 CS0090U Bukser Navy
2.000,00 kr
  • Mærke: Dondup
  • Kategori: Bukser
  • 1-3 dages levering
  • 14 dages returret

Med bloggen her studeres tøj som billige trusser, tasker samt shorts i alle størrelser til damer og herrer på tilbud hos Zalando.dk.

Om Axel.dk

Netbutikken Axel.dk er en af de mest populære af sin slags og i dag består deres varesortiment af flere end 2000 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,1 ud af 10 som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er regnet ud fra 676 anmeldelser fra tidligere kunder hvoraf hele 554 er 5-stjernede (det bedste).

Axel.dks Facebook-side har i øjeblikket 4868 fans.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort.

Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Hos Axel.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage og du betaler blot 35 kr. for fragten.

Og overstiger dit køb 499 kr. så er der fri fragt.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år.

Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv.

De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.